top of page

Project

Archive

Exhibition 'ONDERGAAN' and Dance/Art film 'Follow Me Down Again'


I warmly invite you to the opening of a new performance/exhibition,'ONDERGAAN' in Maastricht. Atelier Peter Slegers is located next to the river 'Maas'.

Opening on the 3rd of Feb. Exhibition till the 25th of Feb.

Hierbij een uitnodiging voor de voorstelling/expositie 'ONDERGAAN' in Maastricht, Atelier Peter Slegers is gelegen aan de Maas.

Please, enjoy my recently finished Dance/ Art film 'Follow Me Down Again'

OPENINGSPERFOMANCE 3 FEBRUARI met dans van Bo Oudendijk om 18.00 en 19.00 uur Laat je onderdompelen in een inspirerende installatie bestaande uit het samengaan van werken van Linda Verkaaik en projecties van Monique van Kerkhof. Onderga deze unieke ervaring van beeld en geluid in mijn omgetoverde atelierwoning.

Linda Verkaaik Studeerde aan de academie voor Beeldende Kunsten te Utrecht en Rijksacademie te Amsterdam. Werkt in twee & drie dimensies waaronder landschapprojecten. Haar werk is in bezit van gemeenten, bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland.

Monique van Kerkhof Moderne dans en choreografie. Studeerde theater/dans in Amsterdam, Barcelona en New York. Ze creëert performances, installaties, videoprojecties, muziek en theater. Projecten in o.a. NewYork en Tokio waar ze 20 jaar woonde.


bottom of page